Weekend încărcat pentru juniorii mari

Weekend încărcat pentru juniorii mari

Al doilea turneu din cadrul grupei A-A la categoria de vârstă sub 18 ani se va desfăşura, sâmbătă şi duminică, în capitală.

Cu un bilanţ de o victorie şi două înfrângeri în faza secundă a campionatului, echipa de juniori mari aflată sub comanda antrenorului Petru Czmor îşi va măsura forţele, în ordine, cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (sâmbătă, ora 9), CSU Ştiinţa Bucureşti (sâmbătă, ora 20) şi CSŞ Unirea Iaşi (duminică, ora 9).

Celelalte partide ale patrulaterului din sala „RomSilva” sunt CSŞ Unirea Iaşi – CSU Ştiinţa Bucureşti (sâmbătă, ora 11), U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSŞ Unirea Iaşi (sâmbătă, ora 18) şi CSU Ştiinţa Bucureşti – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (duminică, ora 11).

De la echipa de seniori vor fi prezenţi Bogdan Penciu şi Robert Schipor. Primul a acuzat o problemă medicală, însă poate evolua la turneul din capitală.

„Este un turneu la fel de greu cum a fost primul, când am reuşit să producem o surpriză în meciul cu Ştiinţa şi, ca o contraperformanţă, să pierdem cu echipa din Iaşi, care nu este una slabă şi, în plus de asta, a avut un plus evoluând pe teren propriu. Suntem optimişti, mergem la Bucureşti cu încredere. Primul meci şi totodată cel mai dificil este cel cu clujenii. Apoi, dacă vom învinge în următoarele două partide, ne vom asigura calificarea în grupa valorică superioară. Ştiinţa are un mic avantaj pentru că joacă acasă. Penciu acuză o durere la genunchi. A fost la medic, nu sunt probleme mari. Va fi apt pentru acest turneu, însă nu s-a antrenat. Ceilalţi băieţi sunt sănătoşi şi dornici să obţină calificarea”.

Petru Czmor

Vă reamintim, primul turneu al grupei A-A s-a desfăşurat în zilele de 16 şi 17 noiembrie la Holboca, lângă Iaşi.

Acolo, echipa noastră sub 18 ani a obţinut următoarele rezultate: 40-86 cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, 105-93 cu CSU Ştiinţa Bucureşti şi 92-102 cu CSŞ Unirea Iaşi.

Lasă un răspuns

Close Menu