„Diferenţa va fi făcută de atitudinea din teren”

„Diferenţa va fi făcută de atitudinea din teren”

Al nouălea „examen” susţinut de „leii” bănăţeni în actuala ediţie a Ligii Naţionale de baschet masculin va avea loc duminică, de la ora 19, la Craiova.

Echipa noastră a legat trei victorii, două în Cupa României şi una în campionat, şi ţinteşte al patrulea succes în grupa valorică A.

„Venim după trei victorii consecutive, două dintre ele fiind obţinute, într-adevăr, în Cupa României, însă succesul de la Piteşti ar trebui să ne dea un plus de încredere în forţele proprii. Şansele sunt egale în partida de la Craiova, consider că diferenţa va fi făcută de atitudinea pe care jucătorii o vor arăta pe teren. Dacă vom avea o atitudine asemănătoare cu cea de la meciul din tur, cu siguranţă nu vom da greş”.

Sabrina Duţu – team-manager Baschet SCM Timişoara

Bogdan Popa, jucător care a sosit în vară la Timişoara, a evoluat în stagiunea precedentă la adversara noastră de duminică, având medii statistice de 2.4 puncte, 1.7 recuperări pentru 2.7 la eficienţă în opt minute pe meci.

În turul actualei ediţii, Baschet SCM Timişoara s-a impus în faţa grupării din Craiova cu scorul de 84-73, într-o partidă disputată la sala „Constantin Jude”.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, având acelaşi număr de puncte – 11. Formaţia pregătită de Dragan Petricevic se află pe locul al cincilea, în timp ce oltenii ocupă poziţia a şasea.

Lasă un răspuns

Close Menu