„Nu vom avea o misiune uşoară în Cupa României”

„Nu vom avea o misiune uşoară în Cupa României”

În sferturile de finală ale Cupei României, Baschet SCM Timișoara va da piept cu BCMU FC Argeş Piteşti, s-a stabilit astăzi, prin tragere la sorţi.

Prima manşă va avea loc pe 28 decembrie, la sala „Constantin Jude”, iar returul se va desfăşura în 8 ianuarie, la Piteşti.

„Deşi la prima vedere echipa din Piteşti pare a fi unul dintre adversarii mai accesibili din urna în care s-a aflat la tragerea la sorţi, nu consider că avem o misiune uşoară. Aţi văzut ce surpriză am avut în sezonul trecut, când ne-am bucurat că am căzut cu Dinamo, care la vremea respectivă era cel mai accesibil adversar. Va fi o dublă manşă foarte grea, în care, ţinând cont de situaţia pe care o au în campionat, cei din Piteşti vor dori să-şi ia revanşa în Cupa României. La final, ne dorim să ieşim învingători. Nu ştiu dacă faptul că disputăm primul meci acasă reprezintă un avantaj, eu mi-aş fi dorit să-l jucăm în deplasare şi să evoluăm cu calificarea pe masă la Timişoara. Important este să nu ni se accidenteze jucători, să avem tot lotul valid şi să ne păstrăm atitudinea pe care am avut-o în ultimele meciuri de campionat. Atenţie maximă la echipa din Piteşti, pentru că avem precedentul Dinamo din sezonul trecut şi nu vrem să trecem din nou prin acea situaţie”.

Ilie Triţoiu – preşedinte Baschet SCM Timişoara

Celelalte confruntări din sferturile de finală ale Cupei României sunt următoarele: U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – BC CSU Sibiu, Steaua Bucureşti – Dinamo Ştiinţa Bucureşti, SCMU Craiova – CSM CSU Oradea.

Lasă un răspuns

Close Menu