„Meciul cu Steaua este important, dar nu decisiv”

„Meciul cu Steaua este important, dar nu decisiv”

Ultimul meci de campionat pe care echipa noastră îl dispută în faţa propriilor suporteri în 2019 este programat mâine, cu începere de la ora 18 (Digi Sport 4), la sala „Constantin Jude”.

Adversara „leilor” din Banat în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de baschet masculin este Steaua Bucureşti, formaţie pe care elevii lui Dragan Petricevic au învins-o în tur, în deplasare, cu scorul de 83-81.

Cel mai bun marcator în alb-violet din acea partidă a fost Troy Franklin, cu 19 puncte.

Baschet SCM Timişoara a acumulat 13 puncte şi se află pe locul al patrulea în grupa valorică A, în timp ce Steaua Bucureşti ocupă poziţia a şaptea, cu 12 puncte.

„Este greşit să credem că meciul cu Steaua este unul decisiv. Pentru noi, cu siguranţă nu este decisiv, ar putea fi decisiv pentru ei. Dar eu nu mă gândesc la celelalte echipe, ci doar la a mea. Este un meci important pentru noi, cum a fost şi precedentul şi cum va fi şi următorul. Această partidă nu are o favorită şi o outsideră. Se întâlnesc două echipe motivate, dornice să învingă. Am încredere în echipa noastră şi doresc să continuăm să jucăm la fel de bine ca în etapele precedente”

Dragan Petricevic

Vă reamintim că Baschet SCM Timişoara organizează şi în acest an o strângere de obiecte pentru familii nevoiaşe.

Detalii, aici.

Lasă un răspuns

Close Menu