Seria victoriilor, întreruptă în capitală

Seria victoriilor, întreruptă în capitală

După cinci succese consecutive în campionat şi în Cupa României, pentru „leii” din Banat a urmat, în această seară, o înfrângere pe terenul echipei Dinamo Bucureşti.

Alb-violeţii s-au înclinat cu scorul de 76-84, pe sferturi 25-24, 19-23, 21-20 şi 11-17, după o partidă echilibrată, în care antrenorul Dragan Petricevic nu a putut conta pe aportul jucătorilor Adam Mirkovic şi Anders Abu Teir, în timp ce Alexandru Coconea, accidentat în etapa precedentă, a evoluat doar 14 secunde.

Baschet SCM Timişoara a câştigat primul şi al treilea sfert, diferenţa făcându-se în ultima perioadă de joc, în care adversara din capitală s-a impus la şase lungimi.

Dinamo a început cu o apărare agresivă. Troy Franklin, principalul marcator şi pasator decisiv al grupării bănăţene, a fost marcat strâns de Ferguson Masters, dar tot a reuşit să înscrie 17 puncte, punându-şi totodată de opt ori colegii în poziţie de finalizare.

El a fost cel mai bun realizator al echipei noastre, fiind urmat, în ordine, de Sherwood Brown (16p), Amaury Gorgemans (10p), Mirel Dragoste (9p), Nikola Pesakovic (8p), Bogdan Popa (6p), Laszlo Lazar (6p) şi Milos Komatina (4p).

Cele mai multe recuperări le-a reuşit Bogdan Popa (11).

Dinamo i-a avut în „mână” pe Andreja Milutinovic (20p) şi Ousmane Barro (18p).

Pentru Baschet SCM Timişoara urmează, pe 29 decembrie, meciul de pe teren propriu cu BCMU FC Argeş Piteşti, contând ca primă manşă din sferturile de finală ale Cupei României. Startul va fi dat la ora 17.

Lasă un răspuns

Close Menu