Victorie clară în ultimul meci al anului

Victorie clară în ultimul meci al anului

Baschet SCM Timişoara s-a impus cu scorul de 91-66 (24-7, 19-13, 17-23, 31-23), în această seară, pe teren propriu, în faţa grupării BCMU FC Argeş Piteşti, în prima manşă din sferturile de finală ale Cupei României, şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea la turneul Final Four.

„Leii” din Banat au câştigat trei din cele patru perioade de joc, doar în actul al treilea oaspeţii reuşind să pună probleme.

Cu o abordare foarte bună încă din startul partidei, elevii lui Dragan Petricevic s-au dus în primul sfert la 20-4 şi 24-7, ultimul rezultat înregistrându-se la sfârşitul primelor zece minute de joc.

Au continuat jocul bun, mărindu-şi avantajul pe tabelă.

Şi s-au impus clar, lăsând o impresie frumoasă în faţa propriilor suporteri.

Ultimul coş a fost şi cel mai spectaculos, Mirel Dragoste reuşind să puncteze pe ultima sirenă cu o aruncare de la mijlocul terenului.

Nu a jucat nici în această partidă Adam Mirkovic, în continuare accidentat. El şi-a încurajat colegii de pe margine.

La start, antrenorul Dragan Petricevic i-a trimis în teren pe Troy Franklin, Sherwood Brown, Alexandru Coconea, Milos Komatina şi Amaury Gorgemans.

Principalul realizator a fost Sherwood Brown, cu 27 de puncte, la care a adăugat zece recuperări, încheind meciul în double-double.

Şi-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Milos Komatina (18p), Troy Franklin (14p), Nikola Pesakovic (12p), Mirel Dragoste (8p), Amaury Gorgemans (6p) şi Laszlo Lazar (6p).

Cel mai bun pasator decisiv a fost şi de această dată Troy Franklin, americanul punându-şi colegii în şase rânduri în poziţie de finalizare.

Manşa retur a dublei cu BCMU FC Argeş Piteşti este programată în data de 8 ianuarie, cu începere de la ora 17, în direct la Digi Sport.

Până atunci, Baschet SCM Timişoara va juca în Liga Naţională cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Meciul va avea loc în 4 ianuarie, cu startul la ora 17, la sala „Constantin Jude”, tot pe Digi Sport.

Lasă un răspuns

Close Menu