Duel cu liderul la început de an

Duel cu liderul la început de an

„Leii” din Banat pregătesc meciul de pe teren propriu cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, liderul Ligii Naţionale de baschet masculin.

Duelul cu echipa ardeleană este programat sâmbătă, cu începere de la ora 17, la sala „Constantin Jude”, fiind inclus în etapa a 12-a a grupei valorice A.

„Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din România. Clujenii sunt favoriţi, dar vom da totul pe teren, aşa cum facem de fiecare dată. Suntem în formă bună! Ne aşteptăm la o partidă dificilă, sperăm să-i avem aproape pe suporterii noştri. Avem nevoie de sprijinul lor la fiecare meci. Am obţinut rezultate bune, suntem la un pas de turneul final al Cupei României şi aproape de faza Top 6 în campionat, îi invităm să ne ajute. Avem un program încărcat la început de an, dar nu este nici o problemă. Jucătorii preferă mai mult meciurile decât antrenamentele. Moralul este bun în cadrul lotului. Toată lumea cunoaşte problemele noastre, dar atmosfera este bună şi ne concentrăm pe ce avem de făcut pe teren. Antrenorul ne motivează la fiecare antrenament. Îi felicit pe băieţi pentru efortul depus în fiecare meci şi la fiecare şedinţă de pregătire. Vom continua să luptăm până la finalul sezonului”.

căpitanul Nikola Pesakovic

U-BT are 10-1 la general şi a strâns cu un punct mai mult decât ocupanta poziţiei secunde, CSM CSU Oradea, care a suferit două înfrângeri în actuala stagiune baschetbalistică.

Baschet SCM Timişoara ocupă poziţia a patra, cu 16 puncte (5 victorii şi 6 înfrângeri).

Lasă un răspuns

Close Menu