„După primul sfert am înţeles că trebuie să depunem un efort foarte mare şi că doar cu multă sudoare ne putem califica”

„După primul sfert am înţeles că trebuie să depunem un efort foarte mare şi că doar cu multă sudoare ne putem califica”

După obţinerea unei noi calificări la turneul final al Cupei României, a cincea personală în cele trei mandate de antrenor în baschetul timişorean, Dragan Petricevic şi-a felicitat jucătorii, precizând, pe de altă parte, că nu este mulţumit de evoluţia acestora din meciul de la Piteşti, pierdut de echipa noastră cu scorul de 75-61.

„Chiar dacă astăzi nu am jucat un baschet bun – cred că este cel mai slab joc al nostru din ultima lună şi jumătate, lucru care ne aşteptam să se întâmple la un moment dat – am reuşit să obţinem a şaptea calificare pentru baschetul timişorean în Final Four-ul Cupei României. În 2007, 2008, 2010, 2012, 2015, 2018, iată acum şi în 2020. Felicitări jucătorilor pentru calificare, chiar dacă nu sunt mulţumit de jocul de astăzi şi revin la ceea ce am spus după meciul cu Clujul, şi anume că pe lângă echipa din Piteşti vom mai avea un adversar, gândirea nostră. Bine că după primul sfert am înţeles că trebuie să depunem un efort foarte mare şi că doar cu multă sudoare ne putem califica, nu printr-o simplă prezenţă. Această echipă încă o dată dovedeşte un caracter excepţional, dar acum trebuie să ne concentrăm asupra ultimelor meciuri din campionatul regulat şi să obţinem calificarea în Top 6”

Dragan Petricevic

Baschet SCM Timişoara a avansat în Final Four-ul Cupei României după 152-141 la general în „dubla” cu BCMU FC Argeş Piteşti din sferturile de finală ale competiţiei.

Lasă un răspuns

Close Menu