Dragan Petricevic: „Mergem înainte, nu există echipă care să nu aibă o dezamăgire foarte mare”

Dragan Petricevic: „Mergem înainte, nu există echipă care să nu aibă o dezamăgire foarte mare”

Antrenorul principal al echipei noastre, Dragan Petricevic, a vorbit după înfrângerea suferită în această seară, 52-90 pe terenul campioanei CSM CSU Oradea.

„A fost o zi execrabilă, finalul unei săptămâni grele pentru noi. Am început cu meciul cu Cluj-Napoca, unde a fost un mare consum de energie și de emoții. A urmat o deplasare grea la Pitești, iar astăzi am avut o formă proastă a aruncărilor. În plus, l-am pierdut pe Brown la începutul meciului și, nu în ultimul rând, am dat de o echipă excepțională, care și-a demonstrat valoarea. Această partidă a venit exact după înfrângerea gazdelor din cupele europene, și-au dorit acum să dea o replică bună acasă, să aibă o reacție bună, asta fac echipele serioase. Mergem înainte, asta se poate întâmpla în viață, nu cred că nu există o echipă care în timpul unui sezon să nu aibă o dezamăgire foarte mare. Ni s-a întâmplat acum nouă, bine că avem o săptămână de pauză ca să pregătim meciul cu echipa din Sibiu”.

Dragan Petricevic

Următorul meci al echipei noastre, cel cu BC CSU Sibiu, din ultima etapă a primei faze de campionat, se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 19, la sala „Constantin Jude”.

Lasă un răspuns

Close Menu