Milos Komatina: „Ne aşteaptă un meci dificil cu Steaua”

Milos Komatina: „Ne aşteaptă un meci dificil cu Steaua”

Al treilea duel programat în actuala stagiune între Baschet SCM Timişoara şi Steaua Bucureşti se va desfăşura luni, de la ora 19, în Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din capitală, şi va fi transmis în direct de postul Digi Sport 4.

„Leii” din Banat au câştigat ambele partide disputate împotriva roş-albaştrilor în prima fază a Ligii Naţionale.

În etapa a treia, la Bucureşti, a fost victorie cu 83-81. Apoi, la sala „Constantin Jude”, alb-violeţii au depăşit Steaua cu 84-79, meci contând pentru runda a zecea.

Milos Komatina a prefaţat cea de-a treia confruntare cu echipa ce are în palmares 21 de titluri: „Ştim că ne aşteaptă un meci dificil. I-am învins de două ori, iar acum s-au întărit, au adus jucători noi. Va fi greu, dar sper că ne vom impune din nou. Adam Mirkovic şi-a revenit, avem încă un jucător în rotaţie, ceea ce este bine. În ceea ce mă priveşte, mă bucur că sunt sănătos şi sper să continui pe aceeaşi linie”.

Vineri a fost ziua de naştere a antrenorului Dragan Petricevic. Milos Komatina speră că el şi colegii săi vor reuşi să-i ofere drept cadou un succes în partida de luni seară: „Cel mai bun cadou pentru antrenorul nostru ar fi o victorie contra Stelei”.

Lasă un răspuns

Close Menu