Eşec la o posesie în ultimul test din pauza competiţională

Eşec la o posesie în ultimul test din pauza competiţională

Echipa noastră a pierdut meciul amical disputat în această seară cu echipa maghiară Alba Fehervar.

Ungurii s-au impus cu scorul de 76-74 (21-23, 16-18, 14-18, 25-15) în partida ce a avut loc în sala „Antonio Alexe” din Oradea.

„A fost un test foarte util şi echilibrat. Au existat mai multe lucruri care m-au mulţumit decât cele care m-au nemulţumit. Sunt convins că până la ora meciului cu Dinamo vom corecta şi alte aspecte la care mai avem de lucrat”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

A fost cel de-al treilea amical susţinut de „leii” din Banat în pauza competiţională.

În primele două, Baschet SCM Timişoara s-a impus cu 101-71 şi 88-75 în faţa selecţionatei americane Overseas Scouting Combine.

Alba Fehervar este dublă deţinătoare a Ligii Europei Centrale. În finala din anul 2009, prima a competiţiei, formaţia din ţara vecină a învins-o în ultimul act chiar pe Timişoara, cu 92-66.

Pentru echipa noastră urmează partida cu Dinamo Ştiinţa Bucureşti, programată luni, 2 martie, cu începere de la ora 18 (FRB TV), la sala „Constantin Jude”.

Iniţial, meciul trebuia să se desfăşoare în capitală. A doua confruntare cu Dinamo din Top 6 urmează să aibă loc în sala echipei bucureştene.

Lasă un răspuns

Close Menu