Comunicat

Comunicat

În contextul măsurilor de siguranță luate atât la nivel național, cât și pe plan extern pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, Baschet SCM Timișoara anunță că partidele de pe teren propriu cu echipele CSA Steaua București (18 martie, ora 17:30) și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (21 martie) se vor disputa fără spectatori.

Măsura de prevenție luată la nivel național expiră la data de 31 martie, putând fi însă prelungită dacă situația va impune acest lucru.

Astfel, suntem nevoiți să suspendăm toate concursurile cu premii cu care v-am obișnuit la meciurile din sala „Constantin Jude”.

Până la ridicarea deciziei luate de Consiliul Director al Federației Române de Baschet, la meciuri va fi permisă prezența a cel mult 21 de jucători, antrenori, oficiali din cadrul fiecărei structuri sportive, pe bază de tabel nominal semnat de reprezentanții oficiali ai structurilor sportive.

În săli mai poate intra personalul strict necesar pentru funcționarea instalațiilor și organizarea jocului, pe bază de tabel nominal și legitimație de joc.

Conform noilor reglementări, accesul jurnaliștilor va fi permis în baza unui tabel nominal întocmit de structura sportivă organizatoare.

De asemenea, vor asista la meciuri cel mult doi reprezentanți ai Federației Române de Baschet, precum și trei arbitri, un comisar FRB și șapte persoane desemnate să asigure buna desfășurare a jocului la masa oficială (scorer, cronometror etc).

Lasă un răspuns

Close Menu