Învață! Joacă-te! Crește cu noi!

ACADEMIA DE BASCHET

Înființată în septembrie 2016, Academia de Baschet pentru Timişoara este un proiect dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 16 ani.

În primul său an de activitate, şcoala noastră de baschet a avut ca elevi aproximativ 100 de copii, băieţi şi fete, împărţiţi în patru grupe de vârstă.

Conduși de antrenori cu mulți ani de experienţă la cel mai înalt nivel baschetbalistic din România, micii „lei” ai academiei noastre de baschet beneficiază de cele mai bune tehnici şi metode de învăţare a elementelor sportului cu mingea la coş.

Încercăm să le oferim elevilor noştri condiţii propice de dezvoltare fizică, motrică şi a abilităţilor baschetbalistice, familiarizându-i de la cele mai fragede vârste cu climatul competițional, prin înscrierea lor în campionatele municipale de babybaschet, minibaschet şi U14.

Baschetbaliştii cu potenţial ridicat sunt încurajaţi să şi-l exploateze. Prin prisma protocolului nostru de colaborare cu CSŞ Bega Timișoara, Academia de Baschet pentru Timişoara furnizează an de an baschetbalişti către echipele clubului sportiv şcolar menţionat în vederea participării acestora în campionatele naţionale.

Prin protocolul de colaborare încheiat cu Baschet SCM Timişoara, cea mai importantă echipă de baschet a orașului de pe Bega, le oferim sportivilor noştri şansa de a promova în Liga Naţională!

CURSURI DE BASCHET PENTRU COPII

Close Menu